2 Ağustos 2008 Cumartesi

Tatil....

Farkındayım bir süredir yazamıyorum. Evin tadilatıydı, taşınmaydı falan derken günler geçip gidiyor. Bu yaz bu tatlı telaş yüzünden sevgili Datça'mdan bile bayağı ayrı kaldım. Şimdi kısacık bir süreliğine Datça'ya gidiyorum. Dönünce amacım, uzun uzun Çin'i yazmak. Tam olimpiyatlara denk düşürmek istedim ama olmadı.
Bana şimdilik iyi tatiller, 10 gün sonra görüşmek üzere....

5 yorum:

Butterfly dedi ki...

iyi tatiller Ayşegül, Datça'dan da yazabilsen keşke, tatilde ara sıra da olsa okumak keyifli oluyor...

ayşegül laçinler dedi ki...

İyi tatilleerrrrr !!!
Sevgiler...

Nihat Akkaraca dedi ki...

Bugün mutlu günlerimden biri. mavi Limon'un yazarı Ayşegül ve "sevgilisi"yle yüzyüze konuştuk. Sohbet ettik. iki saat nasıl geçti anlayamadık. Hani "Datça'da Zaman" Kitabımdas: "Datça'da Zaman yekparedir, dün, bugün, yarın yoktur" demiştim ya, bugün bu kural bozuldu. Ayşegül ve sevgilisi Behçet Bey'le görüştüğümüz an zamanı gerçekten böldü. Çünkü o ayrı bir zaman dilimi olarak kalacak geçmişte...

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Sevgili Butterfly ve Ayşegül,
iyi tatil dileklerinizi bu sefer internetsiz bir tatil yapmak istediğim için ancak dönüşte okuyabiliyorum. Dilekleriniz için teşekkürler, tatil gerçekten harikaydı, zaten hiç tatiller kötü olur mu??

Ve sevgili Nihat Abi,
sizlerle beraber olmak bizim içinde inanılmaz bir keyifti. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Önümüzdeki zamanlarda daha sık beraber olmak dileği ile, konukseverliğiniz için bir kez daha binlerce teşekkür.

Adsız dedi ki...

Merhaba herkese..
Temmuzda datça da kalabiliceğim ekonomik konaklama fırsatları için yardımcı olabilirmisiniz ..teşekkürler..uğur