2 Haziran 2008 Pazartesi

Röportaj

Bugün, Datça röportajı ile Hürriyet Gazetesi, Seyahat eki 3. sayfadayım... Bir göz atarmısınız http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/9073852.asp?m=1

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Sevgili Ayşegül;
Sevenleri kim ayırabilir!Bence, Datça Kaymakamı seni turizm elçisi ilan etmeli: "Miss Datça!"
Sevgi ile kal!..

ozgur dedi ki...

Aysegul Hanim,
Hurriyet-seyahat ekinde yazinizi okuyunca blogdaki yazilarinizi da buldum,kutlarim sizi.anlatiminiz,seyahatleriniz,paylasiminiz gercekten oralara surukluyor insani.ben de 2 yil once emekli oldum,45 yasindayim.seyahat ve otantik kulturleri tanimak bir tutku haline donustu benim icin de.vaktiniz varsa bazi konularda yazismak isterim,mail adresiniz olmadigi icin buradan yaziyorum.
nilguncanturk@hotmail.com
Sevgiyle Kalın

Adsız dedi ki...

Merhabalar Ayşegül hanım Hürriyet-Seyahat ekindeki yazınızla sizi tanıdım.Ve hemen blogunuza uğradım.Siz emekli olunca yapmak istediklerini yapabilen şanslı azınlıklardansınız.Ben 49 yaşında emekli ama hala çalışmak durumunda olan bir bayanım.Türkiye şartları malum.Yurdumuzun belirli bir kaç yerini gördüm ama daha fazlası maalesef hayat şartlarından dolayı mümkün değil.Yapmak istediğim şeyi sizde buldum bundan sonra bu özlemimi sizin yazılarınızı okuyarak gidermeye çalışacağım.
Yolunuz açık olsun..sevgiyle kalın..

Adsız dedi ki...

Tadı damağımda kaldı bu röportajın. Babam seneler evvel bir arkadaşıyla gitmiş Datça'ya.Hala anlatır durur. Birgün gidersem orası Datça olacak der. Ben de en kısa zamanda görmek istiyorum. Babam çok anlattığı için eskiden beri merak ederdim. Şimdi senin yazını okuyunca iyice depreşti merakım.Çok şanslısın. Birçok insanın hayal ettiği şekilde yaşıyorsun. Bizim artık öyle bir şansımızın olacağını sanmıyorum. Ben 51 yaşımda eşimde 58 yaşında emekli olacağımız için ancak o zaman seyahat edebiliriz. Tabi paramız olursa :)Bu memlekette zor işler bunlar. Şimdilik yaz tatilleri, senelik izinler,bayram tatilleri il idare ediyor her gezide farklı yerler görmeye çalışıyoruz :))Sevgiler.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Sevgili Muhsin size iyi yolculuklar, bakalım bu miss Datça olayına Datça kaymakamı ne diyecek.
Sevgiler, haberlerinizi merakla bekliyorum.

Hoşgeldin Ozgur,
hem yaş hem de ilgiler itibarıyla bayağı benziyor gibiyiz birbirimize. Haberleşmeyi bende isterim. mail adresim: mavilimoncu@gmail.com.
Sevgiler

Merhaba Serpil Hanım,
sizde bloguma hoşgeldiniz. Biliyormusunuz ben insan istedikten sonra herşeyi yapabilir' e sonuna kadar inanan iflah olmaz bir iyimserim.Umarım sizde bir gün hayal ettiğiniz yolculuklara çıkarsınız..
Sevgiler

Sevgili Evrensel Yaşam,
eğer bir gün yolunuz Datça'ya düşerse, bekliyorum.. Bu arada hayat kesinlikle sürprizlerle dolu ve bence sen bunu benden daha iyi biliyorsun. Bende erken yaşta emekli olabileceğimi hayal ederdim ama hiç gerçekleşeceğini düşünmemiştim. Ama cesaret edip bir adım atmakla baktım ki oluvermiş.. Dolayısıyla derim ki hayatın ne gibi sürprizler yapacağı hiç belli olmuyor.
Sevgiler

Şefika dedi ki...

Sevgili Ayşegül,
Bu çok güzel bir röportaj olmuş. Gazetecilerin dışardan gözlemlediklerini yazmaları yanında içerden bir gözle anlattıkların gerçekten çok değerli. Verdiğin bilgilerden çok yararlandım.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Teşekkürler Şefika,
gariptir ama okuyunca anlattıklarım benim de hoşuma gitti, tabii bunda r.portajı yapan Deniz Hanım'ın payı çok büyük..

Adsız dedi ki...

Sevgili Ayşegül, nihayet okuyabildim röportajı. Nasıl da sıcak, nasıl da bilgi dolu.. Çok güzel..

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Teşekkürler Bilun...
Sevgiler