8 Kasım 2007 Perşembe

Küba'lı Seksi Kadınlar

Blog yazmak benim için oldukça ilginç bir deneyim. Hayatım boyunca uzun kısa hep bir şeyler karaladım ama yazdıklarımı neredeyse hiç bir zaman beğenmedim ve de en yakınımda ki insanlara bile bunları okutmaktan fellik fellik kaçtım. Yazdıklarımı da bir iki günlük defteri hariç bir süre sonra hep yok ettim.

İnternetteki blogları okumaya başlayınca, bunu bende yapabilirim diye düşünmeye başladım ve ilgilendiğim konular içinde en çok yazabileceğim, en kolay paylaşabileceğim de yaptığım seyahatler gibi geldi bana. Ve yazmaya başladım. Bir zamanlar en yakınımdakilerle paylaşamadığım yazıları bir anlamda bütün dünya ile paylaşmaya başladım. Düşününce hala ürkütücü bir adım gibi geliyor.



Bu konu nasıl Kübalı seksi kadınlara bağlanacak diyorsunuz biliyorum ama bağlanacak merak etmeyin. Yazdıklarımı paylaşamaya başlayınca doğal olarak beni kimler okuyor diye merak etmeye başladım. İlk okuyacaklarını düşündüğüm, arkadaşlarımın beni bu konuda çok destekleseler de, bir iki tanesi hariç düzenli olarak beni okumadıklarını farkettim. En düzenli okuyanlar tabi ki sevgili blog komşularım. Bir de google arama motoru ile mavilimon’u ziyaret edenler var. Mavilimon’a google yoluyla gelenlerin en büyük bölümü uzun boyunlu Padong kadınlarını yazdığım bir yazıya geliyorlar. Boyunlarına halka takanları arayanları önce kültürel bir merak olarak görsemde bir süre sonra bunlar Tayland’lı seksi kadınlar, ya da halkalı köle kadınlar gibi aramalarla birleşince, ilk düşüncemin oldukça naif kaldığını anladım. Umarım beni fazla fesat bulmuyorsunuzdur.

İkinci aranan konu ise ilginç bir biçimde Şafilik. Yemen hakkında yazarken kısa bir cümlede kullandığım kelime, mavilimon’a yol düşüren en önemli aramalardan biri oldu. Bu konuda ne kadar zorlarsam zorlayayım fesat bir neden bulamadığım için, bunu Şafilik ile ilgili bilgilerin internette az olmasına bağlıyorum.

İşte bu yazımın konusu ve başlığı da manipulatif amaçlarla Kübalı seksi kadınlar oldu. Bakalım bundan sonra Padong kadınları mı daha çok aranacak yoksa Kübalı kadınlar mı?

Ana konumuza dönecek olursak, öncelikle Kübalı kadınlar yaşadıkları Tropikal iklimin bir sonucu olarak, üzerlerindeki giysileri oldukça az tutuyorlar. Dekolteler açık, etekler kısa, çoğu kez göbekler meydanda. Bu özellikler belki erkekleri etkileyecektir ama bir kadın olarak beni en çok kendilerine olan güvenleri etkiledi. Her kadın için açık giyinmek, beraberinde cesareti de beraberinde getiren bir şey. Ama dikkat edin, ne kadar güzel ya da muhteşem bir bedene sahip olursa olsun, açık giyinmeye cesaret etmiş her kadında az ya da çok bir parça tedirginlik mutlaka görürsünüz. Ya orasını burasını çekiştirir, ya da etrafa acaba bir falso veriyormuyum diye kaçamak bakışlar atar. İşte Kübalı kadınlar da bu tedirginlikten eser yok. Poposu kocamanmış, göbeği varmış umurlarında değil, daracık ya da kısacık giysiler içinde biçimli ya da biçimsiz bedenlerini sokaklarda öylesine büyük bir güvenle ve pervasızlıkla taşıyorlar ki, hayran kalmamak elde değil.




Seks ticareti ne yazık ki ülkede oldukça yaygın. Gece vakti şehrin sokaklarında dolaşırken, barlarda yaşlı Avrupalı adamların yanında iğreti bir vaziyette oturan Kübalı kızların bolluğunu görünce, aslında Küba’nın bir başka yüzünü de görüyorsunuz. Küba’da, Küba parası ile alabileceğiniz şeyler oldukça kısıtlı, halkın alışveriş ettiği dükkanlarda acınacak bir kaç parça eşya var o kadar. Ama eğer dolarınız varsa, neredeyse her türlü tüketim malına rahatça ulaşabilirsiniz ( Ben şu anda dolar diye yazıyorum ama Küba 2005 yılında ülkede dolar kullanımını yasakladı, sanırım şu anda her derde deva olan şey euro’dur) Bu durumda seks ticareti dolara ulaşmanın en kısa yolu olmuş, hatta devletin de bu işe bir anlamda gözünü kapadığı söyleniyor.

Hayatımdaki ilginç ilklerden birini de Küba’da yaşadım ben. Havana’da bir akşam, pazarlamacı bir şahıs diyelim, bana da bir erkek arkadaş önerdi. Erkekler böyle tekliflere alışıktırlar ama ben acıkcası ne diyeceğimi bilemedim, nedense bir şey söylemek zorunda da hissetim, ve kendimi adama sadece ‘ne diyorsun yaa sen’ diye acemice kızarken buldum. Benim yaşadığım bu küçük olay bile ülkede ki ticaretin boyutlarını anlatmaya yeter sanırım.

Bunlar demek değil ki Küba’daki tüm kadınlar fahişe. Kesinlikle değil, bir kısım zorunluluktan bunu yapıyor ama yapanlarda da o profesyonel imaj hiç yok. Sanırım bu profesyonelliğin olmaması da erkekleri çeken bir şey. Bana Küba maceralarını anlatan bir kaç erkek arkadaşım, Kübalı kadınlarla olan ilişkilerinde işin fahişelik boyutu olmadığına yeminler ettiler. Peki para verdiniz mi diye sorduğumda da durumlarına üzüldükleri için kendileri verdiklerini söylediler.




Kübalı kadınlar konusunda erkek gezginlerimiz ne demiş diye ufak bir araştırma da yaptım. Anladığım pek çoğu yanlarında eşleri olduğu için pek bir şey diyememiş. Sadece, 8.5 ay süren dünya turunu büyük bir keyifle okuduğum Cüneyt Güven, sitesinde ‘büyüleyici kızlarıyla unutulmaz duraklarımdan biriydi’ diye son derece ketum bir yorumda bulunmuş o kadar.

Evet Cüneyt haklı, Kübalı kadınların gerçekten büyüleyici bir yönleri var. Ben yukarıda yazdığım gibi bu büyüleci yönü kendilerine olan güvenlerinde, kendilerini gururla taşımalarında buldum. Peki güzeller mi? Evet, aralarında, özellikle de melezlerde harika güzellere rastlamak olası.

Son olarak biraz Güzin Ablalık yapmak gerekirse.... Sevgili Hanımlar eğer bir gün sevgili ya da koca konumunda ki adam, ben illa ki Küba’ya gideceğim diye tutturursa, bırakınız gitsin. Oradan dönecektir, döndüğünde onu siz istermisiniz bilemem, orası size kalmış. Ama aynı adam günün birinde durduk yerde ben Vietnam’a gideceğim derse, sakın ola, aman ne olacak gitsin deme gafletine düşmeyin. İşte oradan dönmeyebilir..... Ben dünya’nın en güzel, en zarif, kelebek gibi kadınlarını Vietnam’da gördüm. Son derece kadınca bir duyguyla, işte ben bunlarla asla rekabet edemem diye kendi kendime itiraflar da bulundum, ama bu işin detayları ilerde Vietnam’ı anlatacağım yazılarda...

Harika fotoğraflar, sizlerinde artık Ağrı Dağı yazısından ve fotoğraflarından tanıdığınız Erdem Kütükoğlu’na ait. Sevgili Erdem de Küba’ya kız arkadaşı Sema ile gittiği için, kendisinden konu ile ilgili yorum alamadım :) , ama bari hiç olmazsa bu yazının fotoğrafları bir erkek gözü ile olsun istedim. Teşekkürler Erdem’cim..

Erdem’in diğer fotoğrafları için..

http://www.fotokritik.com/kullanici/portfolyo.php?id=23476

25 yorum:

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

Resimler de yazdiklarin da harika!
uzun yazdigim yorumda birseyler ters gitti...belki ikisi de gider simdi...

Butterfly dedi ki...

Sevgili Ayşegül öyle bir yazıyorsun ki bırak erkekleri ben istiyorum Küba'yı görmek, gunlerdir soylenıorum okulda ben Küba'ya gideceğim haa diye, simdi bir de Vietnam cıkardın, peki sevgilimizle gitsek ne olur diye sormayacağım kesin depresyona girer geliriz biliyorum:)) gezi dergisi okumaktan daha keyif verici yazıların. eline sağlık

mavimantar dedi ki...

Kübalı kadınların kendilerine olan güvenlerini okurken Aruba'dan gelen arkadaşımın anlattıklarını anımsadım.Çok şişman ve yaşlı kadınların bile dans ederken kalçalarını olağanüstü bir güzellikle sallamalarını hayretle karışık hayranlıkla izlediğini anlatmıştı.Her yaşta çok kadınsı ve seksi olduklarını,üstelik erkeklerinde onlara bunu hissettirdiklerini söylemişti.Tropikal kültür böylemi oluyordur nedir?
Yıllar önce Brezilyada 10 yaşındaki kızların aileleri tarafından bir kaç kuruşa erkeklere satıldıklarını öğrendiğimde içim acımıştı.Hayatta kalabilmenin faturasını kadınlar ödüyor diyeceğim ama sana edilen teklifi okuyunca Küba'da(eminim daha pek çok yoksul ülkede) erkeklerde ödüyor.
Neyse çok iç karartıcı şeyler yazdım.Hani butterfly demiş ya "yazıların gezi dergisi okumaktan daha keyifli" diye,valla öyle inanılmaz keyifli.İyiki yazmaya,paylaşmaya karar vermişsin.Ellerine yüreğine sağlık.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Sevgili alp&ege'nin annesi, butterfly ve mavilimon Küba gerçekten bambaşka bir yerdir. Bir kez gittiğim yere bir kez daha gitmeyi sevmiyorum ama bir gün bir fırsatım olursa Küba'ya yine kesin gitmek isterim.

Bu arada Butterfly, Küba bence sevgili ile gidilecek bir ülke değil. Tabiki gittiğin sevgilinin haleti ruhiyesine de bağlı ama yok onu yapma yok bunu yapma lar olacaksa Küba'nın tadı da çıkmaz gibi geliyor bana:))

Sanem dedi ki...

Vietnam'li kadinlari merak ettim, sabirsizlikla yazini bekleyenlerdenim :)

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Vietnam ruhuna, havasına girer girmez orayı da yazmaya başlayacağım Sanem.
Sevgiler

Geveze Kalem dedi ki...

Lütfen o havaya bir an önce gir ve yaz. Vietnam'ı da tıpkı Küba(ve diğer birçokları) kadar keyifle okuyacağım.

Dürüst bir yazı olmuş:))

Fotoğraflar yine kıskandırıyor, linki açtım, diğer fotoğraflara da bakacağım.

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum, bu fotoğraflar resme yeniden başlama isteğimi zirvede tutuyor. Yazılarınsa bana, 'hadi be oğlum büyü de birlikte keşfedelim!' dedittiriyor.:))
(Küba'ya eşimle gidemeyeceğimi anladım bari oğlumla gideyim;))

Adsız dedi ki...

ilk olarak bloguna ilk girişim yazdıklarımla kusur işlersem af ola.ikincisi karamalarında böyle yazdıysan yazdıklarına yazık etmişin.yazın çok hoşuma gitti.çok güzel bir anlatımın var.resimler gelince çok güzeller.bizimle paylaştığın için tsk.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Sevgili Annem'in kalemi, bu oğlunla Küba'ya gitme fikri çok hoşuma gitti. Kesinlikle doğru bir seçim...

mavilimon'a ilk kez yolu düşen Seyitali,hoşgeldin, yine bekleriz...

Adsız dedi ki...

İlk kez bir blok okuyorum yazılarınızı çok beğendim başarılarınızın devamını dilerim.Hayat boyu mutluluklar.
Nedeninin bilmiyorum ama 6 hissim sizin çok kaliteli bir insan olduğunuzu söylüyor.Görüşmek üzere
Durust_e@hotmail.com

Adsız dedi ki...

meraba ayşegül
bende 18/11/2008 tarihinde 1 haftalıgına kübaya gezmeye gitcem bana tavsiye edebilecegin yerler varmı,gidince görmeden gelme diyebilecegin.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Sevgili Adsız,
Küba'da gidip görünce anlayacağın gibi öyle çok fazla aman mutlaka görmeden dönme yerler yok. Ama yaşanacak çok keyifli anlar var. Mesela bol bol mojito içip, bir akşam Kübalılarla bayılana kadar dans etmeden dönme. İyi yolculuklar, dönünce gözlemlerini mavilimon'a yazmak istersen hoşgelirsin..

Adsız dedi ki...

Danay Garcia yı gördükten sonra içimde garip bi küba hissi oluştu ;)

Adsız dedi ki...

küba hava ve iklim olarak çok hoş bir ada ama kızlarıda o kadar güzel ve çekici fahişelik denilince hiçde sizin dediginiz gibi değil tam profosyonel bir fahişeler çünkü okulları var fahişe yetiştirmek için açıılmış egitim veriyorlar benmi kimim ben kübada iş yapan bir iş adamıyım etütlerim epeyce sürdü küba halkı ezilmiş içine kapanmamış bir halk ve şunu iyi bilelimki bir çogu kübayı sevmiyor teknoloji yok gıda yok saglık sorunları çok fazla giderilmemiş halkta para hiç yok içki devlet tarafından verilmiş insanları uyuşturulmuş beyin denecek beyin takımı kaybolan bir halk ne düşüneceklerde kurtulacaklar sefaletten ne zaman tahmini bile zor ama yalan denen bişe yok en güzel yanıda işte bizim ülkemizde çokca rastlanan ama orada asla duymadıgım yalan kelimesi çünkü küba halkının sizden bir çıkarı yok sadece fahişelik hariç çıkarları olmadıgını bilen bir halk yazık bizim herşeyimiz var ama onların sadece imkansızlıklarına ragmen mutlulukları var işte tek farkk bu

Adsız dedi ki...

sevgili ayşegül,yazılarınla tesadüfen tanıştım ve yaklaşık iki saattir o yazından bu yazına atlıyorum,tadı damağımda kaldı,tebrikler

Nil dedi ki...

bloğunuzla yaklaşık iki saat önce tanıştım ve yazılarınız arasında kayboldum gerçekten, çok akıcı ve samimi bir dille dile getirmişsiniz hayatınızdaki kareleri, bundan sonra büyük bir zevkle okumaya devam edeceğim yazılarınızı, teşekürler :)

Adsız dedi ki...

Küba'ya hiç gitmedim.Ancak bir Amerika gezisinde kendilerinden bolca tanıdığım oldu.Yapacağım yoruma şaşırabilirsiniz ancak kendileri son derece boşboğaz,dedikoducu,fazlasıyla da lümpen idiler.Bahsettiğiniz 'iğretilik 'tanımına çük oturur cinsten.Kendilerine karşı bir önyargım yoktu,olmaz da ancak bu genellemeyi yapacak kadar tanıdım kendilerinden.(y ademas son muy feas:(

Nevzat Akman dedi ki...

Kim ne derse desin.Küba'yı görmeden bu dünyadan göç eden zarardadır.Rusya,Ukrayna,Azerbaycan,Gürcistan.AB ülkeleri vs.birçok ülkeyi gezen biri olarak Küba'dan aldığım hazzı tarif etmem mümkün değil.12 günlük seyahatte tüm şehirlerini doğasıyla,sanatıyla,müziğiyle,yemeğiyle içkisiyle ve de hepsi güler yüzlü insanlarıyla tanıma imkanı buldum.Gece yaşamı süper.Ne ararsanız bulmanız mümkün.Güvenlik diye bir sorun yok.Velhasıl en kısa sürede tekrar gideceğim.
Nevzat AKMAN
Trabzon

Adsız dedi ki...

Küba demek macera demek, küba anlatılmaz yaşanır,

gez gör kübayı,

Adsız dedi ki...

Ha ha ha ,önceki yorumda gördüm ki hıcbır şekilde ismim çıkmıyor,o zaman açık oynayayım,

Küba dan yenı döndüm, bu yaşa kadar bırcok kaçamaklarım aşklarım çok çeşili ülkelerde oldu ama Küba bambaşka ,aşk nasıl yaşanır Küba da gördüm, yaşadım ,, kesinlikle 5 para talep eden olmadı .verdıysem ben verdım yardımamaçlı, bence Havana da aşk yaşamayan erkek ben kadın yüzü gördüm demesın , tabii ki türk kadınını aşağılamyıyorum onlarında çok güzel yonleri var, ama bence aile den sorumlu devlet bakanına tavsıyede bulunmak lazım ,Küba dan kadın getırsin sex nasıl yapılır oğretsinler Turk kadınına,,ki erkeği ihanet etmeyı aklındanbıle geçiremesin ,aileler ihanete bağlı yıkılmasın,,
aşk dolu Küba Küba Küba

ender dedi ki...

İstanbuldan 3 cu arayan ciftler ve bayanlar arayin tanisalim 05397001781

Unknown dedi ki...

05374667155 SLM İSMİM MEHMET UZMAN JİGOLOYUM CEKINMEDEN ARAYABILECEGIZ TEK ADRESTIR İSTANBUL İCİ ELİT OLGUN BAYANLAR MASAJ SEX KONUSUNDA UZMANIM EVIM VE ARABAM VAR ISTENIRSE ADRESTEN ALIP ADRESESINIZE BIRAKIRIM ERKEN BOSALMA SORUNUM YOKTUR GIZLILIK PRENSIBIMDIR BENDE SECIYIMDIR NOT;GURUP ISTEYENLER GAYLAR VE DENGESIZLER ARAMASIN

BARIŞ ÖZTÜRK dedi ki...

HERKESE MERHABA,
BEN BARIŞ İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞIM 28 WhatsApp ve FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ.
NEŞELİ VE SEMPATİK BAYANLAR İLE ARKADAŞLIK İÇİN BURDAYIM. GÜZEL VE HOŞ SOHBETLER SİZ GÜZEL BAYANLARINDA HAKKI. YAŞINIZ FARKETMEZ HOŞÇAKALIN. 0546 835 34 04

NOT= GAYLER ARAMASIN KALP KIRMAYA GEREK YOK.

Unknown dedi ki...

MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. 0554 114 74 11 HOŞÇAKALIN.....

Unknown dedi ki...

çok enteresan, ama güzeldi, tebrik ederim. ben gittigimdede aynı şeylerle karşılaştım..